top of page
Search

Zīle - šahs un mats!

Updated: Apr 17, 2022



Šī gada pavasaris mūsu kolektīvā bija ļoti gaidīts, jo, kopā ar tā iestāšanos, ir iesākusies sparīga, krāšņa un ļoti gaidīta koncertu sezona. Pēc šīs sezonas pirmā koncerta Jelgavā 26.martā uzreiz sākām gatavoties otrajam koncertam Ķekavā. 9.aprīlī devāmies ciemos pie TDA ‘’Zīle’’ un VPDK ‘’Zīle’’ uz Ķekavu, lai kopīgi ar citiem kolektīviem vienotos skaistā, pavasarīgā koncertā ‘’Zīle – šahs un mats!’’.


Koncerts noritēja mazliet neierastā formātā, jo skatītāji šajā koncertā deju varēja baudīt nevis tikai no vienas puses, bet gan no veselām trīs pusēm. Šādu skatuvi mēs ļoti izbaudījām, jo skatītāji bija visapkārt, pietam vienas rokas stiepiena attālumā vien. Tā bija pavisam citāda, ļoti patīkama sajūta.


Uz skatuves kāpām mēs, TDA ‘’Ačkups’’,’ kā arī DA ‘’Austris’’, VPDK ‘’Rotaļa XO’’, TDK ‘’Šeku reku’’, un, protams, paši mājinieki TDA ‘’Zīle’’ un VPDK ‘’Zīle’’.

Ar šo skaisto koncertu un atraktīvo dejotāju balli pēc koncerta TDA ‘’Zīle’’ un VPDK ‘’Zīle’’ svinēja savu vārda dienu. Vēlamies vēlreiz sveikt kolektīvus viņu vārda dienas svētkos – novēlam daudz skaistu, pozitīvu emociju piepildītu, krāšņu un priecīgu koncertu arī turpmāk! Lai jūs vienmēr pavada raits un izveicīgs deju solis!


Vēlamies teikt lielu paldies visiem organizatoriem par šiem skaistajiem svētkiem! Mums ļoti patika!


Bildes no mūsu personīgā arhīva, kā arī paldies koncerta fotogrāfiem Verneram Lejietim un Markusam Jansonam!



bottom of page