top of page
Search

Sudrabainie Ziemassvētki

Updated: Feb 27, 2023



Ikgadēja Ačkupa tradīcija ir vienā no pēdējiem gada mēģinājumiem tikties visiem mēģinājumu zālē un kopīgi sagaidīt svētkus. Jāsaka, ka pēdējos divus gadus šī tradīcija tika improvizēti īstenota citādi visiem zināmo apstākļu dēļ, tādēļ šosezon esam īpaši priecīgi par Ačkupa Ziemassvētkiem, jo tie varēja atkal noritēt kā ierasts - silti, skaisti un visiem kopā, cieši blakus.


Šī gada svētku pasākuma tēma bija ''Sudrabainie Ziemassvētki'', kas nozīmēja to, ka visiem jāierodas tērptiem sudrabainā apģērbā vai tērpam jāietver sudraba elements. Vakara gaitā balsojām par labāko sudrabainā tērpa īpašnieku, un balsojumā uzvarēja mūsu vadītāja Elita!


Ačkupa Ziemassvētku vakara neiztrūkstoša sastāvdaļa ir pašu izveidotās tradīcijas. Viena no tām ir atskats uz kalendārā gada notikumiem - arī šogad atskatījāmies uz mūsu 2022. gadu un secinājām, ka esam paveikuši lielu darbu un šis gads bijis notikumiem bagāts. Apkopojot šajā gadā izdejotās dejas, tika secināts, ka pirmajā vietā kā visdejotākā gada deja ierindojas ''Es izjāju prūšu zemi''. Tā nu deja tika izdejota vēl pēdējo reizi šajā gadā - mūsu Ziemassvētku pasākumā.


Protams, arī tuvāka iepazīšanās ar šī gada jaunajiem dejotājiem ir ikgadēja tradīcija, kuru nekad neaizmirstam. Un, kā jau Ziemassvētkos pieklājas, apmainījāmies ar dāvanām, laba vēlējumiem un baudījām gardus našķus.


Kaut arī ir vēl daži darbiņi, kuri jāpaspēj padarīt pašā 2022. gada izskaņā, varam teikt, ka šis gads ir nesis prieku, atjaunojis dejas sparu un viennozīmīgi licis saprast, ka deja mūsu dzīves padara par kripatiņu laimīgākas. Esam gandarīti par padarīto un ar nepacietību gaidām nākamo gadu!


Vēlamies teikt lielu paldies mūsu Ziemassvētku organizatoriem par burvīgo atmosfēru un rūpīgi padarīto darbu! Esam noķēruši siltu un patīkamu Ziemassvētku sajūtu, ar kuru esam gatavi sagaidīt Ziemassvētku vakaru, kā arī ar lielu krāšņumu gaidām Jauno gadu!


Lai sirsnīgs šis svētku gaidīšanas un pavadīšanas laiks!



bottom of page