top of page
Search

Mēs Latviju darinām


4. maijā devāmies uz Jēkabpili, kur kopā ar Jēkabpils novada koru dziedātājiem un tautas deju kolektīvu dejotājiem, kā arī ar viesiem svinējām Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gada dienu un ieskandinājām XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkus.


Koncerta “Es Latviju darināju” režisors un vadītājs Kārlis Anitens pulcēja skatītājus un dalībniekus Jēkabpils sporta hallē. Kopkori diriģēja Jēkabpils novada virsvadītāja Agita Ikauniece-Rimšēviča, muzikālo pavadījumu nodrošināja instrumentālā grupa Romāna Vendiņa vadībā, bet dejotājus pulcēja Jēkabpils novada tautas deju kolektīvu virsvadītāja un mūsu kolektīva vadītāja Elita Treilone!


Koncertā tika izdziedātas un izdejotas šīs vasaras Dziesmu un Deju svētku dziesmas un dejas, apvienojot gan koristus, gan dejotājus. Koncertu papildināja solistes Elīnas Šimkus skaistā un graciozā balss.


Mūs vieno dziļas saknes šajā zemē, mūsu dzimtenē, kuras brīvība ir visnozīmīgākais, kas latviešiem ir dots. Esam priecīgi par iespēju tik skaisti svinēt Latvijas svētkus un doties solīti pretī šīs vasaras gaidītākajam notikumam – Deju svētkiem!


Fotogrāfijas: Divi Kadri



bottom of page