top of page
Search

Lai rīb tautu istabiņa!

Updated: Dec 14, 2022


Šī gada 10.decembrī kopā ar mūsu vadītājas otru kolektīvu DA ‘’Austri’’ devāmies uz Daugavpili ciemos pie Daugavpils Vienības nama deju ansambļa ‘’Laismeņa’’, lai kopīgi uzstātos uz Daugavpils Kultūras pils skatuves un vienotos koncertā ‘’Lai rīb tautu istabiņa’’.


Koncertā kopumā tika izdejotas gan visiem labi zināmas vecmeistaru horeogrāfijas, gan arī jauno horeogrāfu radītas dejas, kuras dejotāju un skatītāju vidū ienesa jaunas emocijas un svaigas dvesmas. Protams, koncertā tika iekļautas arī XVII Deju svētku lieluzveduma ‘’Mūžīgais dzinējs’’ repertuāra dejas, lai mēs visi kopīgiem spēkiem varētu uzsākt ceļu uz šīs sezonas lielāko notikumu.


Esam priecīgi par iespēju doties priecēt skatītājus uz Daugavpili šajā pirmssvētku laikā, jo tas dod papildus prieku gan mums, gan visiem apkārt esošajiem. Bija patīkami apmeklēt pilsētu tieši šajā laikā, jo mums bija iespēja apskatīt Daugavpili piesnigušu un burvīgi izrotātu. Tagad esam noskaņojušies svētku gaidīšanas laikam - ar nepacietību gaidām Ziemassvētkus!


Paldies DA ‘’Laismeņa” mākslinieciskajai vadītājai Diānai Soldānei un visai pārējai radošajai komandai par skaisto koncertu. Paldies visiem dejotājiem, kuri kopā ar mums kārtīgi ierībināja Daugavpils skatuves grīdu! Mums ļoti patika!


Fotomirkļus koncertā noķēra Svetlana Pokule.



bottom of page