top of page
Search

Cīņa par kausu

Updated: Mar 11, 2019


9.martā tautas deju kolektīvi tikās Rīgas 15.vidusskolā ikgadējā TDA Gatve rīkotajā volejbola turnīrā “Gatves kauss”. Kopā turnīrā piedalījās 12 komandas, starp tām bijām arī mēs.

Apakšgrupā aizvadījām 2 spēles - pirmā bija pret TDA Austri, kuriem piekāpāmies, bet otro spēli pret TDK Zalkti uzvarējām, kas mums ļāva izkļūt no apakšgrupas un turpināt turnīru. Astotdaļfinālā mums pretī stājās TDA Rotaļa. Spēle bija interesanta un sīvi cīnījāmies līdz pat beigām, taču diemžēl tas nevainagojās ar uzvaru. Noskumām tikai nedaudz, bet labās emocijas tomēr ņēma virsroku, jo galvenais ir komandas gars, kopā būšana un labi pavadīts laiks! Protams, liela nozīme ir arī atbalstītājiem, paldies mūsējiem par balss netaupīšanu, karogu plivināšanu un uzmundrināšanu no skatītāju rindām.

Starp galvenā turnīra spēlēm norisinājās arī atsevišķas sacensības meitenēm un puišiem - MVP “Veiksmīgie pirksti”. Noteikumi pavisam vienkārši - dalībnieki tiek sadalīti 2 komandās un spēlē volejbolu, tiklīdz kāds kļūdas, pamet laukumu. Lepojamies ar mūsu Laimu, kura gandrīz ieguva šo titulu, bet tomēr fināla izspēlē piekāpās pretiniecei.

Paralēli turnīram jebkurš varēja piedalīties aktivitātēs, kurās varēja pārbaudīt roku veiklību, spēku un tautas deju zināšanas. No visām daiļā dzimuma pārstāvēm mūsu Anetei izdevās vistālāk aizsist balonu un iegūt titulu ‘’Tālākā sitēja”.

Vakarā laiks visiem turnīra dalībniekiem kopā atpūsties un izdejoties ballītē, šoreiz tikšanās vieta bija deju skolā “Dzirnas”. Ballītes sākumā notika apbalvošana. Šogad ieguvām 6.vietu, par ko esam ļoti priecīgi! Apsveicam TDA Daiļradi ar kausa iegūšanu jau otro gadu pēc kārtas. Pēc tam - dejas un jautrība!

Paldies TDA Gatve par lieliski noorganizētu turnīru un ballīti, tiksimies atkal nākamgad!

bottom of page