top of page
Search

Ačkupa mirdzošais Jaunais gads!


Ik gadu Ačkupā kopīgi tiek svinēti Ziemassvētki. Šoreiz Ačkupa Ziemīšu un Jaunā gada svinēšana notika 4. janvārī mūsu pašu mēģinājuma zālē. Svētkus ieplānojām nedaudz vēlāk kā parasti, bet galu galā datumam nav nozīmes – galvenais ir kopā pavadītais laiks! Vakara tēma bija ‘’Ačkupa mirdzošais Jaunais gads’’, kas katram lika pārcilāt garderobes plauktus acis žilbinoša ietērpa meklējumos vai rast radošu risinājumu spožu aksesuāru izvēlē.

Vakaru sākām ar saliedējošu uzdevumu – katram ačkupietim bija jāizlien caur “zirnekļa tīklu”, kas šķērsoja zāles ieeju. Uzdevumu veiksmīgi izpildīt iespējams tikai sadarbojoties kā vienotai komandai, kas dejotājiem vienmēr ir bijusi ļoti noderīga prasme. Visa vakara gaitā spēlējām arī spēli, kurā jāizvairās no vārda “nē” pateikšanas. Ātri vien atklājās lielākie vārda meistari, kuri prata ne vien apvārdot citus, lai aizliegto vārdiņu “izmānītu” pār lūpām, bet arī nosargāt savus panākumus, saglabājot modrību visa vakara gaitā.

Kopīgi atskatoties uz 2018. gada svarīgākajiem notikumiem un pasākumiem, sapratām, ka aizvadīts vēl viens bagāts un skaists gads. Vakara turpinājumā ar sevi un savu ceļu tieši uz Ačkupu pārējos iepazīstināja mūsu jaunie dejotāji. Jaunais gads parasti sākas ar pārmaiņām, tādas būs arī Ačkupā, jo sirsnīgi atvadījāmies no diviem ļoti mīļiem, talantīgiem dejotājiem un vienkārši labiem cilvēkiem – Lauras un Kārļa. Mums visiem bija prieks dejot kopā ar jums! Ziniet, ka vienmēr būsiet laipni gaidīti ciemos!

Pirms dejām un līksmības vakara noslēgumā, nopelnījām iepriekš sarūpētās laimes akas dāvaniņas. Katrs izlozēja kādu pazīstamas dejas nosaukuma daļu un, lai saņemtu savu pārsteigumu, nodejoja kādu fragmentu no tās. Paldies Ačkupa rūķīšiem – Elīzai, Inesei un Anetei par svētku sajūtas radīšanu!

bottom of page